Parcours 2021

Mobirise

Nieuws

Voorinschrijven wegwedstrijden - Preregistration road races 

Net als vorig jaar zal er opnieuw vooringeschreven kunnen worden voor de wegwedstrijden. De werkwijze is niet veranderd. Je vindt alle info op Mijn Cycling Vlaanderen 

... Voorinschrijvingen 

Omwille van de veiligheid van onze renners in wedstrijd, is er voor een hele reeks wedstrijdcategorie├źn een maximum aantal deelnemers. Om te vermijden dat renners nodeloos naar wedstrijden vertrekken waar ze uiteindelijk niet meer kunnen starten omdat het maximaal aantal deelnemers is bereikt, werken we voor deze wedstrijden met een voorinschrijvingssysteem. 

De voorinschrijvingen voor de wedstrijden verlopen digitaal.

Je kan je als renner registreren op deze site. Heb je je vorig jaar reeds geregistreerd, dan blijven je barcode en paswoord dezelfde. 

Heb je nog geen account, dan kan je je als volgt registreren. Heb je een vergunning van Cycling Vlaanderen, de FCWB of de KBWB, dan maak je je account hier aan aan de hand van je barcode: 

https://my.cycling.vlaanderen/Registreer 

Voor de buitenlandse rensters :

Heb je geen vergunning van Cycling Vlaanderen, FCWB of KBWB, maar van een buitenlandse federatie, dan kan je je hier registreren:

Stap 1 volg de registratieprocedure en maak uw account aan via


https://my.cycling.vlaanderen/register  

Stap 2 activeer uw account via de via mailbericht ontvangen link
 (controleer ook uw spammap)

Eenmaal je account geactiveerd is , kan je inloggen via https://my.cycling.vlaanderen/Login


Even aan de linkerkant van het scherm klikken op 'Mijn Wedstrijden'. Daar kan je je dan voorinschrijven voor wedstrijden en jouw voorinschrijvingen opvolgen.